Hirdetés

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw trailere a legbetegebb dolog, amit idén láttunk

|

Hol vagyunk már attól, hogy Vin Diesel illegális éjszakai versenyeket szervez.

Hirdetés

A Halálos iramban franchise nem lassít, megállás nélkül jönnek a folytatások és spin-offok, m,elyek közül az elsőben Dwayne 'The Rock' Johnson és Jason Statham kapják a főszerepet.

Hirdetés

A Hobbs és Shaw sztorija szerint Idris Elba egy szuperhős képességeivel vetekszik, őt próbálja meg megállítani a két, a törvény rossz oldalára tévedt, de most mégis egy közös célért küzdő figura. A rendezői székbe az a David Leitch ült, aki a Deadpool 2-t és az Atomszőkét is tető alá hozta, meg belenyúlt egy kicsit a John Wickbe is. És ez meg is látszik.

A széria eddig sem finomkodott, de ez a film minden eddiginél nagyobbat üt. Augusztusban meglátjuk, mennyire működik ez a filmvásznon. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)