Hirdetés

Folytatást kap a Halálos iramban: Hobbs & Shaw

|

Maga Dwayne Johnson erősítette meg, hogy számíthatunk a második rész érkezésére.

Hirdetés

Mi lepődtünk meg a legjobban Kacival azon, hogy mennyire szerettük a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-t, így én személy szerint nagyon örülök annak, hogy ma kiderült, újra látni fogjuk együtt száguldozni és bunyózni a két főhőst, Dwayne Johnsont és Jason Stathamet.

Hirdetés

Persze még csak nagyon korai stádiumban járhat még maga a projekt, de az azért biztató jel, hogy Dwayne Johnson immár hivatalosan is elismerte, készül a második rész. A Szikla az Instagramon tartott egy kis kérdezz-felelek mókát, és itt árulta el, hogy már dolgoznak a következő részen, épp a kreatív csapatot állítják össze. A pankrátorból lett filmcsillag egészen pontosan így fogalmazott:

"Már dolgozunk a következő filmen, a következő Hobbs & Shaw-n, nagyon izgatott vagyok miatta. Egyelőre még kreatív kérdéseken agyalunk és azon, hogy merre is induljunk el."

Korábban is lehetett már hallani pletykákat arról, hogy készülhet egy folytatás, de eddig hivatalos megerősítés még nem érkezett. Johnson szavai után viszont garantáltan széles vigyor ült ki azok arcára, akik szerették a Hobbs & Shaw-t. Ti közéjük tartoztok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)