Hirdetés

Halálos iramban: Hobbs & Shaw - Dwayne Johnson filmje lenyomta a Bosszúállók: Végjátékot

|

Sok téren hosszú ideig rekorder marad majd a Végjáték, de az egyik mutató tekintetében a Hobbs & Shaw-nak sikerül leköröznie.

Hirdetés

Immár hivatalos is a Bosszúállók: Végjáték a világ legsikeresebb filmje bevételek tekintetében (persze csak akkor, ha elegánsan megfeledkezünk az inflációról), Dwayne Johnson azonban nemrég bejelentette, hogy legutóbbi mozija, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw egy bizonyos szempontból megelőzte a Marvel szuperprodukcióját. 

Hirdetés

Ahogy az alábbi Instagram videó leírásában is olvasható, a világszintű heti filmes bevételi lista csúcsát a Bosszúállók: Végjáték, a Pókember: Idegenben és a Marvel Kapitány is "csak" három egymást követő héten tudta elfoglalni, ezzel szemben azonban a Halálos iramban: Hobbs & Shaw négy héten át trónolt megállíthatatlanul az első helyen. Nyilván ez egy soktényezős egyenlet, hiszen nagyban függ a teljesítmény attól is, hogy milyen egyéb filmek kerülnek szintén az adott időszakban a moziba, de azért ettől függetlenül mindenképp jár a vállveregetés a Hobbs & Shaw stábjának - egyébként mi kifejezetten szerettünk a filmet

Nektek egyébként tetszett a Halálos iramban: Hobbs & Shaw?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)