Hirdetés

Hobbs és Shaw - Dwayne Johnson szinkronja felkavarta a péntek esténket

|

Nem sokkal az eredeti után befutott a készülő mozi szinkronos trailere is, ami enyhén sokkolta a szerkesztőséget.

Hirdetés

Bevallom őszintén, nem nagyon nézek magyarul filmeket (a sajtóvetítéseket leszámítva), cserébe nagyon megszoktam már bizonyos színészek hangját, úgyhogy nagyon meg tudok lepődni, amikor magyarul szólalnak meg.

Hirdetés

Különösen sokkos volt most Dwayne Johnson belépője a Halálos Iramban: Hobbs és Shaw szinkronos trailerében, ami úgy az 45. másodperc környékén történik.

Minden tiszteletem a magyar szinkronszínészeké, de eddig ha hallottam is a Rockot megszólalni magyarul, az mindig Galambos Péter hangján volt (pedig a Halálos iramban szériában eddig is Schneider Zoltán szinkronizálta), ezért okozott akkora meglepetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)