Hirdetés

Haláltáboros képekkel reklámoztak egy pankrációmeccset

|

A WWE bocsánatot kért a nem túl átgondolt húzásért.

Hirdetés

Sok szemöldök felszaladhatott az év legnagyobb pankrációs eseménye, a Wrestlemania egyik meccsét népszerűsítű promóciós videójának láttán. A pankráció első számú szervezete, a World Wrestling Entertainment Inc. ugyanis olyan képsorokkal reklámozta a Rey Myterio vs. Dominik Mysterio apa-fia meccset, amelyben feltűntek az Auschwitz-Birkenau koncentrációs tábort ábrázoló képsorok is.

A nem túl ízléses megoldással egyébként azt próbálták kihangsúlyozni, hogy Dominik Mysterio milyen kemény élményeket szerzett, amikor a közelmúltban börtönbe kellett vonulnia.

Hirdetés

A teljes képhez nem árt tudni, hogy a pankrátor nem egészen 24 órát töltött rácsok mögött, ennek ellenére ez idő alatt csináltatott egy könnycsepp-tetkót, ami a legkeményebb arcok védjegye a sitten. Az ő dolga, viszont azt is muszáj megjegyezni ezen a ponton, hogy Dominikre az édesapja hívta ki a rendőröket, amikor tavaly év végén megpróbálták megzavarni Rey Mysterio hálaadási vacsoráját - ahogy a pankrációban minden, természetesen ez is a show része, így építették fel Dominik új "börtönös" pankrátorénjét.

A koncentrációs tábort ábrázoló képek persze jókora botrányt okoztak, mivel a rajongók szinte azonnal kiszúrták, miután a reklámot április 1-én levetítették a tévében. A reklám ellen az Auschwitz Museum is tiltakozott a hivatalos Twitter-csatornáján. A WWE ennek ellenére csaknem egy egész hetet várt, mielőtt bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántottak a képekkel.

Ahogy a szervezet közleményében írta, nem tudtak róla, hogy a reklámba ilyen képsorok kerültek be, azonban, amikor a tudomásukra jutott az eset, a reklámot azonnal visszavonták és már egy új verzió látható a kisfilmből, amelyben a kérdéses részeket egy hagyományos börtönt ábrázoló képsorra cserélték.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)