Hirdetés

Készül a Halálos iramban spin-off?

|

Úgy néz ki, hogy a Universal új utakat talál a fejőstehén pumpálására: egy Halálos iramban spin-off gondolatával játszanak, amelyben Jason Statham és Dwayne "The Rock" Johnson lesznek a főszereplők.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Universal épp egy Halálos iramban spin-off filmen dolgozik, aminek főszerepét Jason Statham és Dwayne "The Rock" Johnson kapják, és aminek a megírásáért Chris Morgan felel.

Egyelőre hivatalos megerősítés nem érkezett, de ha minden igaz, akkor a projekt még egyébként is nagyon korai stádiumban van. Morgan még el sem kezdte a forgatókönyvírást, a Deadline szerint egyelőre csak a koncepcióról megy az agyalás, és nyilván tárgyalgatnak a szereplőkkel.

A pletykák szerint egyébként a legutóbbi Halálos iramban film végén lett volna egy stáblistás jelenet, amiben Johnson és Statham szerepeltek volna. Ez volt eredetileg az átkötés a két film között, de ezt végül Vin Diesel kivágatta.

Akárhogy is, Neal Moritz producer elmondása szerint be akarják fejezni a szériát a 10. számozott résszel, de ha tényleg jön egy spin-off, akkor természetesen még bármilyen irányba elmozdulhat a Halálos iramban életérzés. 

Szerintetek nem lenne már az kicsit sok? Vagy ebből sosem elég?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)