Hirdetés

Halle Berry majdnem megfulladt a James Bond: Halj meg máskor egyik jelenetének forgatása közben

|

Ijesztő történetet osztott meg a színésznő a közel húsz évvel ezelőtt debütált filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Halle Berry nemrégiben Jimmy Fallon tévés műsorvezetővel beszélgetett a The Tonight Show karanténos keretek között forgatott felvételén. A színésznő sokféle témával kapcsolatban mesélt, viszont az egyik legérdekesebb és legbizarrabb a James Bond: Halj meg máskor forgatásaihoz köthető története.

Hirdetés

Berry elmesélte, hogy az egyik jelenetben a karaktere, Jinx fügével próbálja elcsábítani a Pierce Brosnan által alakított James Bondot. A színésznő viszont kicsit ügyetlenkedett a gyümölccsel, és elkezdett fulladozni. Brosnan viszont időben kapcsolt, hogy baj van, és a Heimlich-manőverrel sikeresen elejét vette a tragédiának.

Jimmy Fallon és Halle Berry teljes beszélgetését alább nézhetitek meg.

Érdekes, hogy a színészek mostanáig egyszer sem említették a történteket, de most már legalább egy furcsasággal többet tudunk a 2002-es filmről. A következő James Bond mozi a 007 Nincs idő meghalni címet viseli, amelyben Daniel Craig ötödik alkalommal alakítja a címszereplőt, feltehetően utoljára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)