Hirdetés

Halle Berry szívesen rendezne egy új Macskanő filmet

|

A 2004-es Macskanő az egyik legrosszabb szuperhősös film, amit valaha bemutattak, de a színésznő szerint lenne még potenciál a karakterben.

Hirdetés

Amikor Halle Berry magára vette a Macskanő bőrbikinijét, akkor azt nyilván a pénzért csinálta. Ki is érdemelte vele az Arany Málna-díjat, amit rögtön az Oscar szobra után át is vett. A híresen borzalmas film azóta új életre kelt, hála a nevetségesen rossz filmek rajongóinak.

Talán ezért, talán másért, de Halle Berry-ben megfogalmazódott a gondolat, hogy adott körülmények között szívesen rendezne egy új Macskanő filmet.

Hirdetés

A Jake's Takes csatornának nyilatkozott a témában, és kifejezetten lelkesnek tűnt:

"Imádnám, ha rendezhetnék egy Macskanő filmet. Ha most kaphatnám a kezeim közé, azzal a tudással, amim most van, azzal a tapasztalattal, ami a hátam mögött van, akkor újraértelmeznem az egészet. A Bruiseddal is megtehettem ezt. Nagyon élvezném, ha a Macskanővel is kapnék egy ilyen lehetőséget."

Halle egy modernebb történetet hozna ki a témából. Egy olyan karaktert építene fel, aki megmentheti az egész világot, mint Superman vagy Batman és "nem csak a nőket óvná meg attól, hogy egy krém tönkretegye az arcukat".

Hozzátette, hogy ezt akkor is felhozta, amikor a 2004-es filmet forgatták.

"Egyszerűen bénának éreztem a sztorit, de én csak egy felfogadott színész voltam, nem a rendező. Kevés beleszólásom volt a nagy dolgokba."

Őszintén reméljük, hogy a DC és a Warner megadja majd az esélyt Halle Berry-nek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)