Hirdetés

A Showtime elnöke esküszik, hogy még készül a Halo sorozat

|

Már mind elfelejtettétek, hogy egyébként még mindig nem jött ki a végtelenséggel ezelőtt bejelentett Halo TV sorozat, ugye?

Hirdetés

A TV Guide készített egy interjút a Showtime elnökével, aki a Halo sorozattal kapcsolatos kérdésre azt az egyértelmű választ adta, hogy "ó, hát az nagyon is készül". Bár bízhatnánk annyira David Nevins válaszában, mint amekkora izgalommal ő ezt kijelentette.

Hirdetés

A nagyfőnök csillogó szemekkel adta a világ tudtára, hogy bizony ő már a forgatókönyvet is látta. Egészen csodálatos dolog ez, így négy és fél évvel a széria bejelentése után.

A Halo TV sorozatot ugyanis még 2013-ban jelentette be a Microsoft, akik a nagy csinnadrattát még egy Steven Spielberg bejelentkezéssel is megfejelték. A legenda elmondta, hogy mennyire király dolog is a videojáték, a Pong meg aztán pláne.

A TV Guide munkatársai bármennyire is voltak elmosva a fantasztikus bejelentéstől (miszerint Nevins már bizony a forgatókönyvet is látta!) továbbmentek, és Gary Levine-t is kifaggatták, aki szerint "nagyon biztató az, amit eddig láttam". Ő is látta a forgatókönyvet?!

Elmondása szerint mind a Halo rajongók, mind az átlag sorozatnézők szeretni fogják a szériát. Érdekes módon arról senki nem beszél, hogy még a Microsoft is abban a hitben volt, hogy a széria kikerül majd a Halo 5: Guardians 2015-ös megjelenése környékén. Ha így haladunk, akkor a Halo 6 (ami a mai trendek alapján majd biztosan Battlegrounds alcímet visel majd) megjelenésére már biztos ez is befut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)