Hirdetés

Hamarosan a The Mandalorian szereplőit fogadhatjuk a nappalinkban

|

A Disney összeállt a Google-lel, hogy a Disney+-on futó sikersorozat egyes figuráit AR-ben is megcsodálhassuk.

Hirdetés

Ugyan kezdetben meglehetősen kevés merch érkezett a The Mandalorianhoz, mostanra beindult a gépezet, és minden játékbolt ablakában ott figyel egy-egy bébi Yoda. Hamarosan digitálisan is elhozhatjuk a lakásunkba a széria szereplőit, ugyanis a Disney partnerségre lépett a Google-lel, hogy a kiterjesztett valóságnak hála testközelből ismerkedhessünk meg a sorozat jellegzetes alakjaival.

A két cég együttműködésében készülő AR-kaland egy fejvadász bőrébe helyezi a játékost, aki Din Djarin és a Gyermek nyomába ered. Az alkalmazáson belül interakcióba léphetünk a karakterekkel, és erről pillanatképet is készíthetünk, ha megörökítenénk egy izgalmasabb mozzanatot.

Hirdetés

Az appot a Google kiterjesztett valóságot használó platformjával, az ARCore-ral készítik, melynek funkció még élethűbbé teszik az élményt, hiszen az AR világ képes igazodni ahhoz, hogy mi történik a való életben.

Egyelőre az első évadra épülnek majd az alkalmazáson belül megtalálható kalandok, de a széria előrehaladtával, frissítések formájában a második szezon is bekerül majd. A Google elmondása szerint egyelőre kizárólag 5G képes, androidos eszközökön lesz elérhető az élmény, de a jövőben bővíteni szeretnék a kompatibilis mobilok listáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)