Hirdetés

Hamarosan az eredeti Szellemirtók több színésze is részt vehet egy nagy újraegyesülésen

|

Josh Gad ismét nagy dobásra készül a jelek szerint.

Hirdetés

Nem olyan rég A gyűrűk ura trilógia több ismert színésze is tiszteletét tette egy különleges videóban, ahogy azt megelőzően a Kincsvadászok stábja is. Mindkettőt Josh Gadnek köszönhetünk, aki már a következő összeröffenéssel készül számunkra, és ezúttal olyan filmre esett a választása, amelynek főszereplőit valószínűleg senkinek sem kell majd bemutatni.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint június 8-án debütált volna a Reunited Apart című műsor vadonatúj epizódja, amiben az eredeti Szellemirtók-filmek színészei kerülnek ismét a reflektorfénybe, de most úgy tűnik, kicsit el kell csúsztatni a premiert. Szerencsére nincs ok aggodalomra, mivel Gad szerint hamarosan meg fogjuk kapni a videót, habár az nem derült ki, hogy pontosan mikor is.

Ti kiket látnátok szívesen a Szellemirtókról szóló részben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)