Hirdetés

Hamarosan befejeződhet az Obi-Wan sorozat forgatása

|

Nemsokára a következő fázisba léphetnek a munkálatok, egy fontos jelenetet viszont még hátravan.

Hirdetés

A Star Wars előzménytrilógiát ugyan rengeteg dolog miatt kritizálták Jar Jar karakterétől a midikloriánokon át a CGI túlzott használatáig, de az Ewan McGregor alakította Obi-Wan Kenobi sikerrel lopta be magát a rajongók szívébe.

Nem csoda hát, hogy sokan várjuk az izgága remetének bizonyuló Jedi mester Disney+-os sorozatát, melynek a jelek szerint a végéhez közeledhet a forgatása.

Hirdetés

A széria több szereplője kapcsán is arra utaló jelek vannak ugyanis, hogy már más projekteken dolgoznak. A The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy Rupert Friend (Hitman, Homeland) befejezte a jeleneteit, illetve Sung Kang (a Halálos Iramban-franchise Hanja) és O'Shea Jackson Jr. (Egyenesen Comptonból) is továbbállhatott.

A legegyértelműbb jelzés viszont Indira Varmától (Trónok harca, Luther) érkezett, aki  néhány napja az Instagramon búcsúztatta a produkciót. A színésznő a 12 főszereplő tablóját posztolta, a mellékelt szövegben pedig köszönetet mondott a kollégáknak:

"Igazi utazás volt eme csodálatos fenevad, az #obiwankenobi részesének lenni. Mesés szereplőgárda és kedves emberek, a briliáns rendező Deborah Show és a kreatívok legaranyosabb stábja. Alig várom, hogy a képernyőn láthassam a hihetetlen munkájuk és tehetségük eredményét. Köszönöm. Az Erő legyen veletek!"

A The Hollywood Reporter továbbá úgy tudja, hogy már Simone Kessell (Reckoning) is máson dolgozik, s hogy elbontották a Tatooine díszleteit is. A portál szerint viszont hátra lehet még a visszatérő Hayden Christensen, vagyis Darth Vader és Obi Wan-Kenobi korábban megerősített összecsapásának forgatása, amit a titkolózás miatt a lehető legszűkebb körben ejtenek meg.

Ha pedig a jelentés valóban helytálló, akkor legfeljebb csak napok vannak hátra a filmezésből. Számunkra persze a premier dátuma lenne az igazán érdekes kérdés, ám erről csak annyit tudunk, hogy  valószínűleg 2022-ben érkezik a sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)