Hirdetés

Hamarosan elkezdhetik a Vaják 3. évadának forgatását

|

Jelentések szerint Henry Cavill nemsokára ismét akcióba lendül.

Hirdetés

December végén rajtolt el a Henry Cavill főszereplésével készült Vaják 2. évada a Netflixen, amely hátrahagyta az első szezon időbeli ugrálását és rágyúrt a látványra, de közben egyre távolabb került az eredeti regényektől.

Írott kritika formájában és videóban is mesélünk róla, hogyan éltük meg a folytatást (sőt a Puliwoodon olvashattok egy harmadik véleményt is), de az kétségtelen, hogy rengeteg potenciál van a harmadik etapban, a streamingszolgáltató pedig hosszú távra tervez a sorozattal, szóval biztos, hogy egy darabig még próbálkozhatnak a készítők, hogy megtalálják a megfelelő arányt. 

Hirdetés

A Witcher híreket többnyire megbízhatóan szállító Redanian Intelligence legújabb jelentése szerint a harmadik szezon pre-produkciója már ebben a hónapban megkezdődhet, azaz a rengeteg tervezésből, finanszírozási kérdésből, rendezők kijelöléséből, a kellékek és effektek megtervezéséből álló előkészítés kezdetét veszi.

A tényleges forgatás márciusban rajtolhat el, mivel a csapat a Longcross Studios-t választja a korábbi Arborfield Studios helyett, és az új díszletek elkészítéséhez idő kell. A honlap azonban egyértelművé teszi, hogy a tervek nagyban változhatnak a koronavírus-járvány omikron variánsának terjedése miatt, amely olyan sorozatok forgatását akasztotta meg a napokban, mint a Star Trek: Picard, A Grace klinika és az NCIS. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A következő évad várhatóan a Megvetés ideje című könyvből táplálkozik majd, Lauren S. Hissrich showrunner mellett pedig olyan stábtagok felelnek érte, mint az Emmy-díjas Javier Grillo-Marxuach (Lost), a Vaják spin-offon dolgozó Troy Dangerfield (Castle), valamint a Clare Higgins (Az Esernyő Akadémia, A Bridgerton család) és Rae Benjamin (A Bridgerton család) írópáros, akiket a korábbi évadokban végzett munkájuk elismeréseként a folytatásba már jobban bevontak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)