Hirdetés

Hamarosan elkezdődhet a The Mandalorian harmadik évadának forgatása

|

Az Obi-Wan Kenobi sorozat munkálatainak lezárása után egyből kezdődhet a The Mandalorian folytatásának forgatása.

Hirdetés

Első körben ugyebár a The Mandalorian spin-off sorozatát, a The Book of Boba Fettet fogjuk megkapni idén decemberben, de arról sem szabad elfeledkezni, hogy Din Djarin kalandja is folytatódik - egyelőre még nem tudni, hogy Groguval vagy Grogu nélkül, mi mindenesetre mindenképpen szomorúak lennénk, ha a kis zöldség teljesen kimaradni a harmadik szezonból, és végig valahol messze edzegetne Luke Skywalkerrel.

Nem csak Grogu sorsa tisztázatlan, gyakorlatilag semmi érdemi információval nem rendelkezünk a The Mandalorian harmadik felvonása kapcsán. Most viszont kiderült, hogy hamarosan megkezdődhet a forgatás.

Hirdetés

A Gideon moffot alakító Giancarlo Esposito már korábban is beszélt arról, hogy nemsokára munkához látnak, most azonban a Greef Carga szerepében visszatérő Carl Weathers egészen konkrétan fogalmazott. A színész a Steel City Con nevezetű rendezvényen ugyanis azt mondta, jövő hónapban elindul a forgatás. Weathers egyébként nem csak színészként, hanem rendezőként is visszatér a harmadik évadban. 

Eddig úgy tudtuk, hogy a The Mandalorian új szezonjának forgatása nem kezdődhet el addig, míg az Obi-Wan Kenobi sorozat munkálatai be nem fejeződnek a Lucasfilm Los Angeles-i stúdiójában, most viszont arról lehet hallani, hogy hamarosan véget ér ott a forgatás, így simán átadhatják a terepet a The Mandaloriannek. Mindez tehát tökéletesen összecseng a Weathers által elmondottakkal. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)