Hirdetés

Hamarosan elstartolhat a Marvel Kapitány 2 forgatása

|

A koronavírus kényszerpihenőre küldte a Marvel mozikat, de a háttérben gőzerővel pörög a gépezet.

Hirdetés

2020-ban egyetlen Marvel film sem jutott el a mozikig, idén a Fekete Özvegy törheti meg végre a hosszú kényszerszünetet. A közeljövőben pedig folyamatosan érkeznek majd az MCU legújabb történetei, folytatást kap például a 2019-es Marvel Kapitány. Ennek kapcsán érkeztek most izgalmas hírek.

Production Weekly információi szerint már jövő hónapban, egészen pontosan május 31-én elindulhat a Marvel Kapitány 2 forgatása, a munkálatok több helyszínen, a brit Pinewood Studiosban, Los Angelesben és New Jersey-ben is zajlanak majd. 

Hirdetés

A folytatásban természetesen visszatér Brie Larson mint Carol Danvers/Marvel Kapitány, de felbukkan majd Iman Vellani is Kamala Khan/Ms. Marvel szerepében (ő ugyebár saját Disney+-os tévésorozatot is kap), illetve láthatjuk a filmben a WandaVisonben megismert Monica Rambeaut, őt most is Teyonah Parris alakítja. Zawe Ashton is a stáb tagja, de az ő szerepét egyelőre még nem leplezték le.

Azt tudtátok egyébként, hogy a képregények alapján Marvel Kapitány bármikor legyőzné Thort? Erről itt írtunk bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)