Hirdetés

Hamarosan eltűnik a Netflixről a szolgáltató egyik első saját gyártású sorozata

|

Nem csak az HBO Max felhozatalából kerülnek ki tartalmak.

Hirdetés

Az utóbbi időben főleg az HBO Max kapcsán számoltunk be a jegelt és eltávolított néznivalókról, pedig a Netflixnél is folyamatos a kaszálás (a Resident Evil stábja tudna mesélni) és bizony a licencek is lejárnak egyszer, megújításra pedig nem mindig van lehetőség, főleg ha a lekerülő tartalom az egyik versenytárs streaming szolgáltatását fogja erősíteni (elég csak a Daredevil-féle Marvel-sorozatokra gondolni). Ezúttal viszont az a furcsa helyzet állt elő, hogy egy saját gyártású sorozattól kell búcsút venniük hamarosan a Netflix előfizetőinek. 

Hirdetés

A peches széria nem más, mint a Hemlock Grove című fantasy horror, amely 2013 és 2015 között három évadot, összesen 33 epizódot ért meg. A Pennsylvaniában játszódó sorozat közzéppontjában a címadó város áll, amely bővelkedik rejtélyekben és természetfeletti dolgokban egyaránt. A gazdag Godfrey család örököse, Roman összebarátkozik a város új jövevényével, Peter Rumancekkel, ketten pedig együtt próbálják felderíteni a közelmúltban elkövetett brutális gyilkosságok ügyét, miközben a saját sötét titkaikat is rejtegetik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Brian McGreevy azonos című regénye alapján készült produkció Eli Roth (Kabinláz, Motel) produceri támogatásával jött létre, és olyan színészeket vonultatott fel, mint Bill Skarsgard (Az 1-2, Örökkévalók), Famke Janssen (Aranyszem, X-Men filmek), Dougray Scott (Mission: Impossible 2, Hitman - A bérgyilkos) és Joel de la Fuente (Az ember a fellegvárban, Különleges ügyosztály). A Hemlock Grove volt a Netflix első saját gyártású streaming sorozata, amelyet Emmy-díjra jelöltek 2013-ban, szóval több szempontból is van jelentősége a vállalat számára.

Október 22-én azonban le fog kerülni a platformról a sorozat mindhárom évada, ám a döntés okát egyelőre nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)