Hirdetés

Hamarosan folytatódik a Love, Death + Robots

|

A Netflix különleges kedvcsinálóval jelentette be a Love, Death + Robots harmadik felvonásának dátumát.

Hirdetés

A Netflix-előfizetők egyik kedvenc tartalma volt a Love, Death + Robots névre keresztelt antológiasorozat, amely különböző témájú, képi világú és mondanivalójú kisfilmeket fogott össze. Bár a vélemények megoszlottak arról, hogy mely alkotások voltak a legjobbak (testvéroldalunk, a Puliwood még rangsort is készített róluk), azonban az vitathatatlan, hogy mindegyik egyedi volt a maga nemében. A koronavírus-járvány miatt azonban a második évad már csak fele annyi rövidfilmmel jelent meg, a streamingszolgáltató ugyanis a jelentések szerint úgy döntött, hogy kettéosztja a szezont. 

Hirdetés

Ennek értelmében a nem a második évad második felére számíthatunk május 20-tól, hanem a Love, Death + Robots Volume 3-ra, ahogyan azt az alábbi trailer is hirdeti. A Netflix igencsak különleges módját választotta a beharangozásnak, hiszen a legnépszerűbb sorozatainak jeleneteivel vezeti fel a dolgot, hogy aztán teljes gőzerővel az arcunkba robbantsa a Love, Death + Robots eddigi epizódjainak best of pillanatait, és természetesen ízelítőt ad abból is, ami májusban vár ránk.

Sajnos a Netflix azt nem részletezte, hogy a Volume 3 mennyi részből fog állni: a Volume 1 tizennyolcat számlált, a Volume 2 pedig csak nyolcat, szóval ha valóban kettészedték, akkor újfent ennyiben reménykedhetünk. Várjátok már?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)