Hirdetés

Hamarosan forgatják a John Wick 4-et, de van egy nagy változás

|

A John Wick franchise következő két része egy fontos alkotó nélkül készül.

Hirdetés

Keanu Reeves most éppen akciósztár üzemmódban van, elvégre megjelent a Cyberpunk 2077, folytatódik a John Wick széria, készül a Mátrix 4, továbbá filmet faragnak az ő közreműködésével készült és róla szóló képregényből, a BRZRKR-ből is. Hamarosan visszatér a Rémkirály szerepéhez, ugyanis a Collider forrásai szerint júniusban kezdik el forgatni a John Wick 4-et, a rendezői székben ismételten Chad Stahelskivel. A stáb a világ több helyszínén is meg fog fordulni, így Berlinben, Párizsban, New Yorkban és Japánban is forognak majd a kamerák. 

Korábban még az volt a terv, hogy egyszerre készül majd a 4. és 5. rész is, azonban a járványhelyzet megváltoztatta a Lionsgate elképzelését, így a Collider értesülései alapján idén nyáron csak a John Wick 4-gyel foglalkoznak majd. És nem ez az egyetlen változás.

Hirdetés

A széria eddigi forgatókönyvírója, Derek Kolstad nem vesz részt a folytatások munkálataiban. Bár az első két John Wick filmet egyedül írta, a 3. felvonást pedig Shay Hattennel, Chris Collinsszal és Marc Abramsszal együtt, az említett honlapnak adott interjújában elárulta, hogy a jövőben már nem dolgozik a szérián és ez nem az ő döntése volt. 

Az utóbbi hónapokban többen is dolgoztak a negyedik rész forgatókönyvén, de a jelek szerint Michael Finch a vezető író, aki olyan - nem túl megnyugtató - szkripteket jegyez, mint a 2010-es Ragadozók, a Hitman: A 47-es ügynök vagy az Amerikai bérgyilkos. A John Wick 4 2022. május 27-én kerülhet mozikban, remélhetőleg jól fog elsülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)