Hirdetés

Hamarosan indul a Netflix-féle Transformers sorozat, itt az utolsó, magyar feliratos előzetes

|

Megkapta végső előzetesét a Transformers: War For Cybertron Trilogy - Siege animációs sorozat, amelyben az autobotok és az álcák esnek egymásnak immár sokadszorra.

Hirdetés

A Hasbro gondosan ügyel arra, hogy évről évre újabb Transformers játékkészletekkel terítse be a boltok polcait, ezekkel párhuzamosan pedig természetesen mindig érkeznek új animációs sorozatok is, hogy néznivalót is kapjunk a járgányokká alakuló robotok figurái mellé. A jelenlegi inkarnáció most épp a 2018 februárjában bejelentett Transformers: War for Cybertron Trilogy, ennek első részéhez, a Siege-hez gyárt most külön sorozatot a Netflix.

Hirdetés

Idén februárban már megmutattuk a magyarul Transformers: Háború Kibertron bolygójáért trilógia - Ostrom címen érkező animációs széria első előzetesét, most pedig befutott az utolsó kedvcsináló is, hamarosan már magukat a Siege epizódjait nézhetjük a Netflixen. A sorozat összesen hat részt ölel fel. Már tudni lehet azt is, hogy ez még csak az első felvonás, később Earthrise alcímmel érkezik majd a következő fejezet, melyben az autobotok és az álcák már a Földön folytatják a harcot.

A Transformers: War For Cybertron Trilogy - Siege 2020. július 30-án kerül be a Netflix kínálatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)