Hirdetés

Hamarosan indulhat a Loki második szezonjának forgatása

|

Az MCU egyik legkedveltebb szériájának folytatása még odébb van, de legalább már tudjuk, hogy hogyan állnak a munkálatok.

Hirdetés

A Loki évadzárója előtt nem sejthettük, hogy mik a tervei a Disney-nek a sorozattal. Egyetlen szezont felölelő, egyszeri történet is lehetett volna az egész, de ez az elképzelés hamar szertefoszlott, amikor az utolsó rész végén kiderült, hogy bizony lesz következő évad is.

Egy ilyen nagyobb produkciónál biztosak lehettünk abban, hogy a második szezon nem fog egyhamar befutni, de az azért borzolta a rajongók kedélyeit, hogy egy darabig semmilyen konkrét infót nem kaptunk a Marvel jövőbeli terveiről a Loki kapcsán.

Hirdetés

Backstage értesülései most változtattak ezen. Egy jelentés szerint ugyanis a stúdió idén nyáron tervezi elkezdeni a második évad forgatását az Egyesült Királyságban. Jelenleg több szerepre is keresnek színészeket, a castingot pedig ezúttal is Sarah Finn és Krista Husar vezetik.

Fontos hozzátenni, hogy egyelőre sem a Disney, sem a Marvel nem erősítették meg a fentieket, de mivel a nyári időszak megjelölése konkrétan a castinghirdetésből származik, meglepődnénk, ha ezek téves infók lennének.

Hirdetés

Mindettől függetlenül azt persze még mindig nem tudjuk, hogy a Loki második szezonja mikor érkezik meg a Disney+-ra. Remélhetőleg legkésőbb a jövő év első felében láthatjuk majd az időben és párhuzamos világok között eltévedt isten kalandjait.

Akkor már biztosan hazánkban is elérhető lesz a Disney+, hiszen a rajtot idén nyárra tervezik. Nemrég egyébként kiderült a hazai árazás is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)