Hirdetés

Hamarosan kezdődik a Trónok harca előzménysorozat forgatása, képeket is kaptunk

|

A House of the Dragon 300 évvel játszódik majd A tűz és jég dala előtt, és a Targaryen ház fénykorát mutatja be Westeroson.

Hirdetés

Ha kapna még új kiadásokat a Révai nagy lexikon, akkor azokban a rossz forgatókönyv címszónál valószínűleg a Trónok harca nyolcadik évada szerepelne példaként, mely tökéletesen megmutatta, hogyan kell egy egekig magasztalt sorozatot csapnivalóan lezárni - legalábbis így érzi a rajongók egy tetemes része. Persze a George R. R. Martin által megálmodott világ ettől függetlenül elképesztően érdekes, így örömmel néznénk meg benne új alkotásokat - erre a jelek szerint lehetőségünk is lesz.

Westeros történelme színes és izgalmas, így az HBO szakembereinek bőven akad miből válogatnia, ha a Trónok harcát megelőző időkből hoznának egy történetet. A hetedik évad megjelenésének környékén kapott szárnyra a hír, hogy a stúdió több egymástól független sorozatot is berendelt a világban.

Hirdetés

Azóta a Naomi Watts nevével fémjelzett, a Havas Jonék története előtt több ezer évvel játszódó szériát elkaszálták, miután a leforgatott pilot epizód után nem találták megfelelőnek a minőségét.

Maradt még azonban remény, hiszen előkészítés alatt áll House of the Dragon, mely 300 évvel játszódik a nemrégiben lezárult sorozat előtt és a Targaryen-ház fénykorát mutatja be.

Az HBO egyik fejese elmondta, hogy ez a sorozat George R. R. Martin Tűz és vér könyvére épül majd, és arról szól, hogy hogyan uralta a Valyriából származó uralkodócsalád sárkányaival Westerost. És ha már itt tartunk: a sorozatban rengeteg sárkány tűnik majd fel, melyekről most néhány koncepciós rajzot is megosztottak az alkotók:

A WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar azt is hozzátette, hogy a House of the Dragon forgatási munkálatai "pár hónapon belül" elkezdődnek. Nem is olyan rég érkezett a hír, hogy már kiválasztották  a sorozat főszereplőjét

Akármennyire is keserű szájízt hagyott a Trónok harca dicstelen lezárása, mi azért nagyon örülnénk, ha Westeros történelmének újabb fejezeteivel ismerkedhetnénk meg, így nagyon reméljük, hogy ez a széria sikeresen túljut a pilot epizódon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)