Hirdetés

Hamarosan kezdődnek a Borderlands film utómunkálatai

|

Jól halad a játékból készült film gyártása, a Gearbox elnöke azonban a rajongók türelmét kéri.

Hirdetés

Korábban írtunk nektek róla, hogy a Fekete Özvegy után a Borderlands filmes stábja is Magyarországon forgat, a munkálatok pedig a jelek szerint kifejezetten jól haladnak. Randy Pitchford, a Gearbox elnöke a Twitteren adta hírül, hogy hamarosan végeznek a feladatok első részével és jöhetnek a forgatás utáni teendők.

Pitchford a bejegyzésében azt írja, rengeteg hihetetlen, autentikus és szórakoztató anyagot sikerült rögzíteniük, ami biztosan egy izgalmas filmmé fog összeállni a következő időszakban.

Hirdetés

Ugyan a forgatás lassan a végéhez ér, a filmre még biztosan sokat kell várni, ezért is kéri a Gearbox elnöke a rajongók türelmét. Nagy kérdés a mozival kapcsolatban, hogy a látványvilág hasonló lesz-e ahhoz, mint amit a játékoktól megszokhattunk, vagy nem próbálják meg újraalkotni azt a rajzfilmes hatást. Ennek függvényében is alaposan megnőhet vagy épp csökkenhet a szerkesztésre fordított idő.

Amíg a filmre várunk, érdemes lehet majd kipróbálni a Tiny Tina's Wonderlands-et, ami várhatóan 2022 elején érkezik majd, és nem várja el a játékosoktól, hogy ismerjék az előző epizódok történetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)