Hirdetés

Hamarosan már Jurassic Park témájú cipőkben is járkálhatunk majd

|

Videón is megcsodálhatjuk a Reebok és az InGen együttműködéséből született surranókat.

Hirdetés

Van, aki egy egész szezont lenyom egy cipőben, és van, akinek a húsz sem elég. A gyűjtöknek nem kell beérniük a mezei lábbelikkel, egyre több crossover-termék születik a legnagyobb vállalatok együttműködéséből. Csak a közelmúltban olyan témájú csukákat szerezhettek be a gyűjtők, mint a Space Jam, a LEGO Adidas vagy éppen a Nike PlayStation 5-stílusú őrülete.

A sort most egy nem várt kollaboráció folytatja: a Collider rántotta le arról a leplet, hogy a Rebook egy Jurassic Park cipő- és ruházati kollekciót dob piacra, amely Steven Spielberg legendás filmjének lencséjén keresztül képzeli el a márka legismertebb darabjait.

Hirdetés

A felhozatalban helyet kapott olyan, amit az őslénypark járművei inspiráltak, Dennis Nedry laza, virágos inge is megjelenik, Dr. Alan Grant stílusa szintén ihletforrás volt, a Mr. DNS oktatófilm is tiszteletét teszi, ahogyan az InGen személyzeti egyenruhája is. Természetesen nem maradhatott ki Dr. Ian Malcolm káoszelmélete, valamint a dinók jelenléte sem, mivel az egyik cipőt a Dilophosaurus ihlette.

Ezek nemcsak felnőtt, hanem különböző gyermekméretekben is kaphatóak lesznek, akárcsak a ruhák. Galériánkban megnézhetitek őket: 

A Universal és a Reebok az együttműködést megkoronázva összedobott egy kamu videóriportot is, amely azt próbálja bemesélni nekünk, hogy az InGen szövetkezett a gyártóval. 

A Reebok x Jurassic Park kollekció július 30-tól lesz megvásárolható a hivatalos honlapon, de lesznek olyan termékek is, amiket exkluzívan a Reebok UNLOCKED tagoknak szánnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)