Hirdetés

Hamarosan megtudjuk, hogyan jósolta meg a jövőt a Simpson család

|

Többször is előfordult, hogy évekkel később valóban megtörtént az, ami a Simpson család egy-egy részében felbukkant. A 34. évadban kiderül, miért fordult ez elő.

Hirdetés

A Walt Disney és a Fox összeolvadását 1998-ban, Donald Trump elnökké választását 2000-ben, a videótelefonok jövőbeli elterjedését pedig már 1995-ben megjósolta a Simpson család, és ez csak néhány példa azon esetek közül, amikor valóban úgy alakult a jövő, ahogy azt a rajzfilmsorozatban láthattuk. Olyan korban élük, ahol már hamisítják is a Simpson-jóslásokat, de még mindig kényelmetlenül sokszor fordul elő, hogy a valóság a sorozat eseményeit ismétli.

Matt Selman, a Simpson család showrunnere a Deadline-nak nyilatkozva lengette be, hogy a közelgő 34. évadban foglalkoznak majd a témával.

Hirdetés

Valószínűleg nem valami tudományos hátteret fognak leleplezni, de a szezon egyik epizódjában elmagyarázzák, hogyan tudta a sorozat megjósolni a jövőt, és sok őrültségre is számíthatunk, jelentsen ez bármit.

Korábban egyébként a producer Al Jean azzal magyarázta a jelenséget, hogy ha egy műsor ilyen sokáig fut, elkerülhetetlen, hogy néhány kitalált dolog valóra váljon. A Simpson család 34. évada szeptember 25-én indul, a sorozat legalább 2023-ig még futni fog a jelenleg érvényes szerződésnek megfelelően. Aki visszanézné a korábbi részeket, megtalálja őket a Disney+-on (mind a 33 eddigi évadot). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)