Hirdetés

Hamarosan új legfőbb varázslót rak Doctor Strange helyére a Marvel Comics

|

Elég durván nyitott a Death of Doctor Strange képregénysorozat, jövőre pedig az is kiderül, ki váltja majd le Doctor Strange-et.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Marvel Comics meg fogja ölni Doctor Strange-et, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy maximum pár évre kiveszik a képregényes történetfolyamból, aztán ugyanúgy vissza fog térni, mint Ben bácsin kívül nagyjából mindenki az elmúlt évtizedekben. Már a Death of Doctor Strange minisorozat címe sem árult zsákbamacskát, az első és második lapszám viszont hozott azért pár érdekes fordulatot. 

Mondanunk sem kell, masszív spoilerek következnek a nemrég megjelent első két Death of Doctor Strange füzet kapcsán.

Hirdetés

Az írók nem cicóztak: az első képregény még nagyrészt felvezetői szolgált, de hamarosan már azt láthattuk, hogy Strange holtan fekszik, valaki egy tőrrel szíven szúrta a legfőbb mágust. A füzet végén pedig a semmiből megjelent egy jóval fiatalabb Doctor Strange. A második számból derült ki aztán, hogy korábban Strange kiszakított egy teljes hetet az életéből, ez az elzárt "hét" pedig akkor lép elő, ha valaki megölné a doktort - jelenleg ugyebár pontosan ez történt. Az "ifjú" Doctor Strange nem ismeri azokat a hősöket, akik idősebb verziójának hű barátai voltak, de velük együtt próbálja kideríteni, ki lehet a gyilkos. Jelenleg nagyjából itt tartunk a sztoriban, illetve felbukkant három titokzatos új szupergonosz is.

A Death of Doctor Strange első füzetének eseményeit remekül összefoglalja az alábbi Variant Comics videó.

Nem kell viszont a jelek szerint sokáig várnunk arra, hogy kiderüljön, ki lesz a Föld új legfőbb mágusa, a Marvel Comics ugyanis már most elkezdte promózni az új, 2022 márciusában induló "Strange" képregénysorozatot, melyben az első kedvcsináló kép alapján "egy új legfőbb mágus emelkedik fel". 

Erre a pozícióra sok jelentkező akad, a rajongók szerint simán lehet a cím új birtokosa az X-Menből Magik, vagy esetleg Doctor Voodoo, sőt netán Wong is. Hamarosan kiderül, kire ki lesz ténylegesen Doctor Strange utóda. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)