Hirdetés

Hamarosan újra összeáll az eredeti Szellemirtók csapat

|

Josh Gad vezetésével jótékonykodás keretében gyűlnek össze a klasszikus Szellemirtók film szereplői, hogy egy kicsit nosztalgiázzanak.

Hirdetés

Josh Gad ezerrel megtolta a jótékonykodás szekerét, ehhez pedig kultikus filmek stábjait hívja segítségül. Nemrég az ő YouTube csatornáján beszélgettek egymással A Gyűrűk Ura színészei és alkotói, most pedig egy újabb ikonikus mozi, a Szellemirtók sztárjait ülteti le egy virtuális kerekasztalhoz, hogy nosztalgiázzanak egy kicsit.

Hirdetés

Gad egy rövidke videóval lengette be, hogy mire készül a '80-as évek legendás filmsorozatának színészeivel és rendezőjével. Ebben feltűnik, Jason Reitman, aki a készülő Szellemirtók - Az örökség rendezője, melyben újra feltűnnek az eredeti film sztárjai. Emellett édesapja, Ivan Reitman is beköszön egy rövid időre a rövid beharangozóban, aki rendezőként először hozta tető alá a Szellemirtókat, végül pedig Annie Potts színésznő is csatlakozott, akit mostanság inkább Az ifjú Sheldon sorozatból ismerhettek, de a Szellemirtók generáció még Janine Melnitzként emlékszik rá:

A teljes beszélgetésben rész vesz majd Sigourney Weaver, Bill Murray, Ernie Hudson és Dan Aykroyd is, így teljes lesz a stáb. Az esemény alatt az Equal Justice Initiative-nak gyűjtenek majd, mely az Egyesült Államokban harcol azért, hogy a legelnyomottabb társadalmi rétegek is megkapják azt a bánásmódot, mely minden embert megillet. A beszélgetést június 15-én, hétfő este 18:00-tól követhetitek figyelemmel Josh Gad csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)