Hirdetés

Hamarosan újranyithatnak a mozik és színházak is

|

A magyar országgyűlés június 16-án szavaz arról, hogy megszüntethetőek-e az általános korlátozások a koronavírus járvány csökkenésével.

Hirdetés

Szépen lassan lazítanak a kormányok azokon a korlátozásokon, melyekkel a koronavírus kiugró terjedését szerették volna megakadályozni - nincs ez másképp Magyarországon sem. A Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely a mai kormányinfón beszámolt arról, hogy hamarosan döntenek arról is, hogy újranyithatnak-e a mozik, színházak és múzeumok.

Hirdetés

Két hónapnyi bezártság után szépen lassan újraindul az élet, és bizonyos szabályok betartásával hamarosan ismét kinyithatnak azok az intézmények, melyeket eddig a COVID-19 miatt törvényileg tartottak zárva.  A Miniszterelnökséget vezető miniszter így nyilatkozott az ügyben:

"A rendezvényekre vonatkozó korlátozások fennmaradnak, de az általános korlátozások megszűnnek, így a színházak, mozik, fürdők, múzeumok újra látogathatók lesznek a veszélyhelyzet megszüntetése után. Erről június 16-án szavaz az országgyűlés, ezt követően pár napon belül lép majd életbe a járványügyi készültség."

Hozzátette, hogy a védőtávolságra, rendezvényekre, szórakozóhelyekre és maszkhasználatra vonatkozó rendelkezések továbbra is érvényben maradnak, ez tehát azt jelent, ha ki is nyitnak a fent említett intézmények, azokban továbbra is fokozott egészségügyi szabályozások mentén folyhat tovább az élet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)