Hirdetés

Hamarosan véget érhet a Démonok között filmsorozat

|

James Wan szériája a végéhez közeledik, ahogy Ed és Lorraine Warren az utolsó ügyüket vizsgálhatják.

Hirdetés

Már dolgoznak a stábtagok James Wan horrorszériájának negyedik részén, de Wan jelenleg egy másik projektje, a M3GAN kapcsán turnézik a médiában. A Collider azért persze mikrofonvégre kapta a rendezőt a Démonok között univerzummal kapcsolatos kérdéseivel.

Az elsődleges pont nyilván az volt, hogy mik Wan tervei a Démonok között 4-gyel és az után. A kapott válasz annyira óvatos volt, amennyire egy munkáját szerető rendezőtől várható.

Hirdetés

Amellett, hogy megerősítette, a Démonok között 4 munkálatai haladnak, elmondta, hogy ez lehet lezárás is, meg nem is.

"Igen, dolgozunk rajta. A Démonok között filmekkel nagyon óvatosak akarunk lenni, és a lehető legjobbat akarjuk kihozni belőlük. Megadjuk nekik az időt, hogy azokat a Warren-sztorikat mesélhessük el, amiket igazán akarunk, és potenciálisan le is zárhassuk azokat."

Ez önmagában elég egyértelműnek tűnik, de amikor a Collider írója rákérdezett, hogy ez lesz-e a befejezés, Wan kitérő választ adott.

"Sosem tudhatod. Mi sem tudhatjuk. Meglátjuk."

Szóval a Démonok között 4 lehet a vég is, meg nem is. A harmadik nagyon szépen szerepelt a jegyirodáknál, így érthető lenne, hogy addig ütik a vasat, amíg meleg, de az elnyújtott sztorinak meglehetnek a maga nehézségei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)