Különleges fénykardban találkozott a Doctor Who és a Star Wars világa (videó)

|

A vérbeli sci-fi rajongók között valószínűleg vannak olyanok, akik a Star Warst és a Doctor Who-t is kedvelik. Ők örülhetnek, hiszen egy különleges replika most a két legendás univerzum egy-egy híres eszközét gyúrja össze egy gyönyörű fegyverré.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Egy kaliforniai cég olyan minőségi fénykard-replikákat gyárt, hogy a kézzel készített darabokra már többéves várólista gyűlt össze. Ettől függetlenül a fénykardokat készítő Ken Hampton szeret kísérletezni, így született például a Doctor Who és a Star Wars keresztezéseként létrejött Time Lord.

Ennek a markolatát a brit sorozatból ismert Sonic Screwdriver, egészen pontosan a tizenegyedik doktor által használt eszköz ihlette, de egyébként úgy működik, mint minden más fénykard, amit a cég készít. Így a Star Wars világából ismert hangok teljes repertoárját tudja a replika: a fénykard duruzsolását ezúttal a Sonic Screwdriver szkenneléskor kiadott hangjával keverték, de egy suhintáskor, vagy a penge ütköztetésekor is a fénykard-párbajokból megszokott hangeffekteket kapjuk. A szónikus csavarhúzó karmait kinyithatjuk és be is csukhatjuk annak a csavarnak a segítségével, amivel a pengét rögzíthetjük, ami egy párbaj megpróbáltatásait is kiállja.

Hogy tetszik? Miből lehetne még vajon jó fénykard?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!