Hirdetés

Íme egy kiváló Han Solo rajongói film, míg a hivatalos spin-offra várunk

|

Ha eddig nem tudtad elképzelni, milyen egy Han Solo-sztori Harrison Ford nélkül, ez a rajongói rövidfilm elég jó példával szolgál.

Hirdetés

A Zsivány Egyesben Peter Cushing és Carrie Fisher digitális másai kapcsán kaphattunk egy kis ízelítőt abból, milyen hatásra számíthatunk, ha a stúdiók ezzel a technikával alkotják újra egy-egy színész múltbeli külsejét. A készülő Han Solo spinoff viszont a másik megoldást választva új színészeket keres, egy rajongói filmnek hála pedig most ezzel a változattal is ismerkedhetünk egy kicsit.

Természetesen a Han Solo: A Smuggler's Trade-ben nem azokat a színészeket láthatjuk, akiket a Lucasfilm választ ki, de Jamie Costa Han Solója elég jó példa arra, hogy a karakter alapos tanulmányozásával milyen közel lehet kerülni az eredeti alakításhoz. Hamarosan elvileg némi betekintést nyerhetünk abba is, hogyan adja vissza a figurát Alden Ehrenreich, de addig is mindenképp nézzétek meg ezt a rajongói filmet, mert egyáltalán nem sikerült rosszul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)