Hirdetés

eBay-en bukkantak fel a Han Solo spin-off koncepciós rajzai

|

A főhős ruhája mellett több különböző űrhajót is megcsodálhatunk a képeken.

Hirdetés

Még egy évre vagyunk a Han Solo élettörténetét feldolgozó Star Wars film premieréjétől, így egy kicsit még várnunk kell, hogy a Disney hivatalosan is elkezdje tolni a képeket és videókat, de nem mindenki ilyen türelmes.

Számos helyen felbukkanhattak volna ezek a rajzok, de arra viszonylag kevesen számítottak, hogy valaki az eBay-en próbálja majd elpasszolni őket. Természetesen a Disney munkatársai azonnal rávetették magukat a dologra és letiltatták az aukciót, de az internet nem felejt, a képeket szerencsére sikerült időben lementeni.

A mutatós hajók mellett maga Han is feltűnik, akiről hiányzik az ikonikus mellény. Mondjuk lehet, hogy a cigarettás doboz helyett mással is lehetett volna szemlélteni a méreteket (mondjuk egy banánnal), de ez már részletkérdés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)