Hirdetés

40 év után derül ki, hogy nem is ez Han Solo igazi neve?

|

A Disney első embere szerint rengeteg dolgot megtudunk majd készülő spin-offból, többek közt azt is, hogy hogyan kapta a nevét Han Solo. Hogy micsoda?

Hirdetés

Lehet, hogy még annál is kevesebbet tudunk a világ leghíresebb csempészéről, mint eddig gondoltuk volna. Legalábbis ha hihetünk a Disney fejének, Bob Igernek.

Igen nemrég a Dél-Kaliforniai Egyetemen tartott előadást, ahol a jövőre mozikba kerülő filmről is szó esett:

"A filmben 18 éves korában ismerjük meg Han Solót, és egészen 24 éves koráig követi őt a történet. Van néhány fontos dolog, ami ez idő alatt történt vele, például megszerez egy bizonyos járművet és megismerkedik egy bizonyos wookie-val is. De az is kiderül, hogy hogyan kapta a nevét.

A Millenium Falconról és Chewbaccáról eddig is tudtunk, de ez az első alkalom, hogy előkerül Han Solo nevének eredete. Nagyon kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)