Hirdetés

A Bosszúállók sztárja is csatlakozott a Han Solo filmhez

|

Mivel egy másik színész lelépett, elképzelhető, hogy helycserés támadás történt.

Hirdetés

Viszonylag ritkán fordul elő az, hogy a forgatás kellős közepén leváltják egymást a színészek, és így újra kelljen forgatni számos jelenetet, de tekintve, hogy mennyi probléma van a Han Solo spin-off körül, már meg sem lepődünk egy ilyen lépés hallatán.

Hirdetés

A film rendezője, Ron Howard jelentette be, hogy csatlakozott a stábhoz Paul Bettany is, akit már számos szerepben láthattunk. Mostanában a Bosszúállók Víziójaként tevékenykedik, de azt egyelőre még nem tudni, hogy kit fog játszani a Star Wars spin-offban. Ezzel egyidőben több forrás is megerősítette, hogy Michael Kenneth Williams már nem dolgozik a filmen, és a rajongók ebből arra következtettek, hogy Bettany viszi tovább a karakterét. Mondjuk elég furcsa döntés lenne egy fekete színészt a tejfölszőke Bettany-ra cserélni, úgyhogy erre egyelőre nem mernénk mérget venni.

Ti mit gondoltok, milyen szerep állna jól a színésznek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)