Hirdetés

A főszereplő rúgatta ki a Han Solo spin-off rendezőit?

|

Fény derült néhány érdekes részletre a balhé kapcsán, és elképzelhető, hogy a főszerepet játszó színész véleménye miatt lett elbocsátva a két rendező.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Phil Lord és Christopher Miller helyett Ron Howard dolgozhat tovább a Star Wars hírhedt csempészének fiatalkorát bemutató filmen, és most az is kiderült, pontosan mi volt a probléma, amiért le kellett cserélni a rendezőket.

Hirdetés

Egy rajongói oldalra, a Star Wars News Netre került fel az a hosszú írás, ami alaposabban bemutatja a Han Solo film körüli drámát, és azt írják, hogy a főszereplőt alakító Alden Ehrenreich nem volt megelégedve a karakterével.

A színész aggódott, hogy a rendezők túlzásba viszik a vicces elemek használatát, és egy forrás szerint Han Solo karaktere sokszor olyan volt, mint Jim Carrey az Ace Ventura filmekben. Ehrenreich beszélt az egyik producerrel, aki ezt megemlítette a tápláléklánc csúcsán lévő Kathleen Kennedy-nek, és végül ez vezethetett a rendezőpáros kirúgásához.

Ti mit gondoltok, lehet ez egy kifejezetten humoros film, vagy maradjanak inkább a komoly, drámai vonalnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)