Hirdetés

Szerényen lát neki a Han Solo spinoff rendezésének Ron Howard

|

A készülő Han Solo film rendezőváltását az új direktor sem hagyta szó nélkül, Ron Howard néhány kifejezetten optimista Twitter-üzenetben írt a projektről.

Hirdetés

Elég gyorsan ment végbe a következő Star Wars spinoff rendezőváltása, aminek kapcsán elsősorban a döntést meghozó Lucasfilm nyilatkozott. Ugyan a két távozó direktor szemszögéből még nem tudhattuk meg, ők hogy látják a helyzetet, a stafétát átvevő szakember már mondott néhány szót.

Hirdetés

Nem túl meglepő módon Ron Howard rendkívül lelkes, hogy Han Solo karakterével dolgozhat, hiszen ő maga is sok szállal kapcsolódik a szériához és a karakterhez. Egyrészt még színészként szerepelt az American Graffitiben, ahonnan George Lucas magával vitte Harrison Fordot a Star Wars forgatására is, illetve Lucas egy másik sci-fi projektje, a Willow munkálataiban már rendezőként vett rész Howard.

"Több vagyok, mint hálás, hogy hozzáadhatom a saját kifejezésmódomat a Star Wars univerzumhoz, miután '77 május 25-e óta rajongó vagyok. Remélem, fel tudok majd érni az eddig elvégzett nagyszerű munkához és segíteni tudok beváltani a Han Solo film ígéretét"

- írta a Twitteren.

Mit gondoltok, sikerrel jár majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)