Hirdetés

Kínában annyira félnek a Han Solo film bukásától, hogy még a címét is átírják

|

A legutóbbi Star Wars mozi annyira leszerepelt az ázsiai országban, hogy a spin-off kapcsán kénytelenek elvetelmült trükköket is bevetni.

Hirdetés

Már négy hónap sincs hátra a Solo: Egy Star Wars-történet premierjéig, eddig azonban egyetlen képet vagy videót sem kaptunk a moziról, így épp itt lenne az ideje, hogy a Disney begyújtsa a rakétákat.

Hirdetés

Bár a Star Wars VIII összességében több mint 1,3 milliárd dollárt hozott, Kínában olyan gyengén teljesített, hogy alig három hétig vetítették. Minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy Han Solo eredettörténetére koncentráló film kapcsán megpróbálják összezavarni a nézőket, és eltávolítani a filmet a Star Wars névtől. A jelek szerint Kínában a film egyszerűen csak Ranger Solo címen kerül a mozikba.

De nem Kína az egyetlen ország, ahol változtatnak az eredeti címen. Mondjuk a spanyolok inkább egyértelműsíteni szeretnék a dolgot, ott ugyanis biztos ami biztos alapon Han Solo: A Star Wars Story irányba indultak, hogy senkiben ne lehessenek kételyek affelől, hogy melyik Solóról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)