Hirdetés

Három filmből ismerhetjük meg Han Solo múltját?

|

Korábban azt hittük, hogy a Disney egyetlen filmet készít a fiatal Han Solóval, de úgy tűnik, hogy inkább trilógia készülhet.

Hirdetés

Néhány hete a Star Wars Celebration Europe eseményen erősítette meg hivatalosan is a Disney, hogy Alden Ehrenreich lesz a fiatal Han Solo. Akkor még nem is sejtettük, hogy a színész szerződése talán nem is egy, hanem több filmre szólhat, pedig nagyon úgy néz ki, hogy éppen ez a helyzet. 

A New York Daily News értesülései szerint a Disney ugyanis nem egyetlen Han Solo előzményfilmre szerződtette le Ehrenreich-ot, hanem mindjárt háromra, mivel egy trilógiában szeretné bemutatni a karakter korai éveit - már ha az első rész jól szerepel majd a pénztáraknál. A továbbra is cím nélküli Han Solo spin-off forgatókönyvét még írja Lawrence Kasdan (A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér, Az elveszett frigyláda fosztogatói, Star Wars: Az ébredő Erő) és fia, Jon Kasdan. Várhatóan 2017. januárjáig-februárjáig nem fogják elkezdeni a forgatási munkálatokat, de utána megindulhat a munka Phil Lord és Chris Miller (A LEGO-kaland, 21 Jump Street, The Last Man on Earth) vezényletével. 

Egyelőre még nincs hivatalosan megerősítve, hogy Han Solo saját trilógiát kapna, elvégre az első film csak 2018. május 25-én jelenik meg. Addig pedig még jól kell teljesítenie az idén debütáló Zsivány Egyesnek és a jövő decemberben esedékes Star Wars 8-nak is, de egyáltalán nem lehetetlen. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)