Hirdetés

Szolgálati közlemény: ne vegyetek popcornt, ha moziban nézitek a Hang nélkült

|

Az egész film hangulatát tönkreteszi, ha végig csörgés-zörgés van a teremben.

Hirdetés

A külföldi mozik már vetítik, nálunk pedig május 3-án debütál majd John Krasinski új filmje, a Hang nélkül, amit imádnak a kritikusok.

Hirdetés

És valószínűleg imádnának a nézők is, ha nem lenne bent pár furcsa arc, akik tönkreteszik az egészet. Ha valakinek nem lenne meg a film sztorija, itt a trailer:

A film másfél órája alatt jó ha 10 mondat elhangzik majd a szereplők szájából, egyébként olyan csönd van, hogy mindenkinek hallani lehet a lélegzését. A teremben is. Épp ez a lényeg. De ha a teremben lévők két pofára tolják a popcorn, szürcsölik a kólás pohár aljáról a nyálat és nyomkodják a telefonjukat, az bizony tönkreteszi az élményt mindenki számára.

Szóval légyszi tegyetek mindenkinek egy szívességet, és nem a leghangosabbab csörgő fóliás édességekkel a táskában üljetek be a filmre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)