Hirdetés

Hangulatos trailer mutatja meg a Bosszúállók: Végjáték rendezőinek új sorozatát

|

Richard Madden és Priyanka Chopra Jonas főszereplésével jön a Citadel.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo nagyot mentek a Marvel-filmjeikkel: az Amerika Kapitány: A tél katonája, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték mind-mind a rajongók kedvencei között vannak, viszont azóta már kevesebb babér termett a párosnak. A Tom Holland főszereplésével készült Cherry felemás értékeléseket kapott, A szürke ember pedig hiába aratott hatalmas sikert a Netflixen, a kritikusok nem szerették.

A Russo-tesók azonban nem adják fel, két másik projekttel is próbálkoznak A szürke ember világának bővítése mellett: a Netflixre az Elektronikus állam adaptációját hozzák el olyan színészekkel, mint Millie Bobby Brown, Chris Pratt, Giancarlo Esposito és Stanley Tucci, az Amazon Prime Videóra pedig egy kémfilmet forgattak, szintén két ismert arccal a középpontban. 

Hirdetés

A hat epizódosra tervezett sorozat középpontjában Mason Kane (Richard Madden - Trónok harca, Örökkévalók) és Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas - Quantico, Mátrix: Feltámadások) állnak: ők a Citadel nevű független kémügynökség egykori tagjai, akiket a Manticore nevű bűnszövetkezet buktatott le. Nyolc évvel később egyikük sem emlékszik a Citadelnél töltött időkre és teljesen más emberként élik átlagos életüket, egészen addig, amíg régi kollégájuk, Bernard (Stanley Tucci - Szupernóva, Spotlight) vissza nem rángatja őket a kémek világába, az új személyiségeik pedig konfliktusba kerülnek a régiekkel. Az eredményből az alább videóval kaphattok ízelítőt: 

A Variety jelentése alapján 185 millió dollárból készült a széria, amely nem véletlen, ugyanis egyfajta anyasorozatként funkcionál majd, és több országban saját nyelvű spin-offokat fog kapni: Olaszországban, Indiában és Mexikóban már dolgoznak is a saját verziójukon. 

A Citadel április 28-án fog elrajtolni az Amazon Prime Videón két résszel, majd hetente jönnek a további epizódok. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)