Hirdetés

Hangulatos trailerrel csalogat vissza a Vikingek: Valhalla 2. évada

|

Már nem kell sokat várni a Vikingek spin-off sorozatának folytatására.

Hirdetés

Idén februárban rajtolt el a Vikingek sorozat vadhajtása, a Valhalla, amely sok mindenben más volt, mint az eredeti széria, és itt elsősorban nem a 100 éves időbeli ugrásra gondolunk. A projekten érződött, hogy van benne potenciál, de akadtak hiányosságok, amik árnyalták az élményt.

A spin-off a vakmerő felfedező, Leif Eriksson (Sam Corlett), önfejű nővére, Freydis Eriksdottir (Frida Gustavsson) és a nagy terveket dédelgető északi herceg, Harald Sigurdsson (Leo Suter) kalandjairól mesélt, és a hamarosan az is ki fog derülni, hogy miképpen folytatódik a történetük.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis a második szezon magyar feliratos kedvcsinálója, amely ízelítőt ad abból, hogy a szökésben lévő viking  hőseink hogyan teszik próbára ambícióikat és bátorságukat azokban a világokban, ahová a sors vetette őket. Az előzetes felvonultat mindent, amire csak szükségük lehet a nézőknek, legyen az harc, humor vagy szerelem, és nincs hiány látványos jelenetekből sem:

A Vikingek: Valhalla 2. évada január 12-től lesz nézhető a Netflixen. Ki várja már nagyon?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)