Hirdetés

Hangulatos trailert kapott Zack Snyder legújabb zombis filmje

|

Az Army of the Dead a Netflixre jön és már nem is kell rá sokat várnunk.

Hirdetés

Zack Snyder kapcsán most mindenki Az Igazság Ligája rendezői változatáról beszél, ami az HBO Max szolgáltatás (nálunk az HBO GO) egyik húzócíme lesz, viszont hajlamosak megfeledkezni róla, hogy Snydernek van egy másik aktuális projektje is, méghozzá a rivális streamingszolgáltatónál.

A Netflix eredeti tartalma lesz ugyanis az Army of the Dead névre keresztelt zombis akciófilm, amely nem új terep a rendező számára, hiszen neki köszönhetjük a 2004-es Holtak hajnalát. 

A Joby Harold és Shay Hatten által írt és Snyder ötlete nyomán született történet nincs túlbonyolítva: egy férfiról szól, aki felfogad egy csapatnyi zsoldost, hogy a zombiapokalipszis közepette végrehajtsák minden egyik egyik legnagyobb rablását.

Hirdetés

A magyarul A halottak hadserege címre hallgató akcióőrület húzóneve egyértelműen A galaxis őrzői filmekből is ismert Dave Bautista, de a színészek helyett inkább a hangulaton lesz a hangsúly, márpedig a rendező szerint tökös műfajhibridre számíthatunk. Valami ilyesmit ígéri az első, feliratos trailer is: 

A halottak hadserege (Army of the Dead) május 21-én kerül fel a Netflix kínálatába és a streamingszolgáltató annyira bízik benne, hogy már be is rendelt hozzá egy előzményt és egy animációs sorozatot is. Nektek hogy tetszik az előzetes? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)