Hirdetés

Újabb filmet kaphat a Hangya

|

Valószínűleg ezt is Peyton Reed dirigálja és Paul Rudd is visszatér Scott Lang szerepében.

Hirdetés

A következő Marvel filmig még bizony jó pár hónapot kell várnunk, a várakozás terhét azonban valamelyest enyhíti, hogy szinte hetente érkeznek a hírek a készülőben lévő projektekről, melyek között filmek és a Disney+-on megjelenő sorozatok egyaránt akadnak. Most úgy tűnik, hogy a Hangya lesz a hatodik szuperhős, aki önálló mozit kap a Bosszúállók: Végjáték eseményei után.

Hirdetés

Egyes híresztelések szerint Peyton Reed mostanában írt alá a Marvelnél, hogy egy újabb Hangya mozi megrendezésén dolgozzon. A forgatások valószínűleg csak 2020 végén vagy 2021 elején kezdődnek, és minden arra utal, hogy Paul Rudd is visszatér a szerethető besurranótolvajból lett szuperhős, Scott Lang szerepébe. 

Noha a Hangya filmek bevételei elmaradtak bevételben a fázisuk többi filmjétől, kritikailag jó megítélésnek örvendenek; ami pedig a stúdió szempontjából inkább számít, A Hangya és a Darázs 20%-kal többet hozott a konyhára, mint az elődje. Valószínűleg emiatt adtak zöld utat  filmnek, illetve az sem elhanyagolható szempont, hogy Scott Lang igen fontos szerepet játszott a Végjátékban, így talán több ember érdeklődését keltette fel a karakter. 

Mielőtt újra a szélesvásznon látnánk őket Paul Rudd és Michael Douglas karakterei feltűnnek a What if...? sorozatban is, ami előre láthatólag 2021 nyarán jelenik majd meg a Disney+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)