Hirdetés

Hangya is megszólalt annak kapcsán, miért nem hatolt be Thanosba és intézte el úgy

|

A Marvel-rajongók szerint némi hátsó szándékkal sikerült volna, de maga a karakter cáfolta ezt.

Hirdetés

Amióta létezik filmipar és forgatókönyvírás, azóta léteznek a szkript részleteit megkérdőjelező nézők is. Mindannyian tudnánk olyan példát mondani, amikor elgondolkodtunk azon, hogy "de hát miért nem máshogy csinálták?", elég csak A Gyűrűk Ura sasaira gondolni.

Rengeteg teória született azzal kapcsolatban is, hogy a Bosszúállóknak miképpen kellett volna egyszerűbb módszerekkel elintézniük az Őrült Titánt, kezdve Doctor Strange portálos trükkjeivel, egészen addig, hogy Hangya a méretét kihasználva belülről robbanthatta volna szét Thanost. Ez utóbbi aztán számos mémet szült, most viszont hivatalos úton érkezett egy cáfolat rá - onnan, ahonnan nem számítottunk rá. 

Hirdetés

A Disney Wish tengerjáró hajó Avengers: Quantum Encounter attrakciójában szólalt meg Paul Rudd karaktere, és a következőket mondta a világhálót bejárt őrült teóriával kapcsolatban: 

"Hallottam egy csomó fecsegést odakint, hogy miért nem zsugorodtam össze, mentem be, és, ööö - öltem meg Thanost egy igazán kreatív módon. Először is, undorító. Másodszor, ez sokkal bonyolultabb ennél. Engedd meg, hogy elmagyarázzam..."

Evangeline Lilly Hope van Dyne-ja aztán félbeszakítja, így nem kapjuk meg a magyarázatot, de legalább Rudd mókás módon reagált a dologra, és végülis Thanost sikerült legyűrni, ez a lényeg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


De a Quantum Encounter nem csupán Rudd és Lilly videóüzenetével szolgált a résztvevőknek, hanem egy olyan felvétellel is, amelyben Brie Larson Marvel Kapitánya először találkozik Anthony Mackie Amerika Kapitányával és az Iman Vellani által megformált Ms. Marvellel. 

A Disney Wish egyébként a Disney Cruise ötödik hajója. Több mint 300 méter hosszú, rendelkezik egy Star Wars témájú bárral, egy Jégvarázs élményétkezéssel és a már említett Marvel étteremmel is. Összesen 1555 fős legénység dolgozik rajta és 4000 vendég befogadására képes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)