Hirdetés

Budapesten koncertezik jövőre Hans Zimmer

|

A négyszeres Grammy- és Oscar-díjas zeneszerző jövőre indul egy nagyobb európai turnéra, amiből szerencsére Budapest sem marad ki.

Hirdetés

Hans Zimmer zenéjét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, ugyanis a német komponista több mint százötven film zenéjét szerezte, közük olyan kasszasikerekét,, mint a Gladiátor, A Karib-tenger kalózai, A sötét lovag-trilógia, vagy éppen az Eredet. A leghíresebbeket pedig jövőre élőben is meghallgathatjuk.

Zimmer ugyanis 2016-ban egy népes zenekarral nyakába veszi Európát, a turné egyik állomása pedig Budapest lesz. A koncert május 11-én esedékes, a jegyeket viszont még nem kezdték el árulni (egy Facebook-bejegyzés szerint pénteken kezdődik a jegyárusítás a koncertekre, de nem tudni, hogy ez vonatkozik-e a magyar állomásra is). A koncertsorozathoz kiadtak egy rövid kedvcsinálót is, ami alapján biztos, hogy akinek sikerül jegyet szereznie, egy nem mindennapi élményben lesz része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)