Hirdetés

Kiderült, hogy mikor folytatódik Harley Quinn animációs sorozata

|

A második évad egyik szinkronhangja a Pókember-rajongóknak is ismerős lehet.

Hirdetés

Miközben a Margot Robbie nevével fémjelzett élőszereplős Harley Quinn a mozikban próbál minél több zöldhasút összekaparni (mi kapufának éltük meg, a Puliwood elnézőbb volt), addig a rajzolt karakter R-kategóriás kalandozása szépen teljesített a DC Universe legnagyobb örömére. A DC Universe megosztott egy rövid videót, ami arra sarkallja a sorozattal még csak most ismerkedőket, hogy nézzék meg az első szezont, az ízelítő végén pedig bejelentik azt is, hogy a Harley Quinn animációs sorozat második évada április 3-án debütál a streming szolgáltatáson.

Hirdetés

A szinkronstáb természetesen visszatér a következő felvonásra is - a címszereplőt megszólaltató Kaley Cuocóval (Agymenők) az élen -, az új hangok között pedig megtalálhatjuk Alfred Molinát is, aki a Pókember 2 filmben még Dr. Otto Octavius-t alakította, itt viszont Mr. Fagynak kölcsönzi az orgánumát.

Ti láttátok már az első évadot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)