Hirdetés

Egyszerűen imádjuk ezt a Harley Quinn cosplayt

|

Egy ausztrál cosplayernek annyira bejött a Suicide Squadból megismert Harley Quinn, hogy el is készítette a saját jelmezét a film alapján, a hasonlóság pedig kísérteties.

Hirdetés

Harley Quinn cosplayekből eddig sem volt hiány, hiszen szinte minden PlayIT-en találkozhattunk legalább egy ilyen jelmezzel, de a legtöbben általában a klasszikus, bohócsapkás-kalapácsos irányba indulnak el.

A cikkünk középpontjában álló Laura nevű ausztrál lányt azonban a Margot Robbie-féle, a Suicide Squadban látott Harley ihlette meg, a végeredmény pedig önmagáért beszél. A 21 éves lányt imádják a különböző expókon, ami egyáltalán nem csoda, hiszen némelyik képre simánrá lehetne mondani, hogy maga Margot Robbie van rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)