Hirdetés

Harley Quinn - nem finomkodott az első trailer

|

Erőszak, káromkodás, és Batman is lesz a DC animációs sorozatában.

Hirdetés

A 2019-es San Diego Comic-Con résztvevői abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy már láthatták is a Harley Quinn animációs sorozat teljes első részét. Nekünk, itthon maradottaknak csak az első trailer jut, de már ez is elég ahhoz, hogy rápörögjünk az ősszel érkező szériára.

Hirdetés

A trailerből egyébként kiderült, hogy ez a sorozat nem fog úgy finomkodni a cameókkal, mint társai. Itt a köpenyes igazságosztótól Jokerig mindenki felbukkan majd.  Nem csak Harley rajongóinak lesz érdemes tehát figyelemmel követniük a szériát.

Az már ebből az alig több mint egy percből is egyértelművé vált, hogy egy kifejezzen nagykorúaknak készített animációs sorozatról van szó, tehát káromkodásra, erőszakra és felnőttebb témákra lehet számítani. A Harley Quinn idén ősszel fog elérhetővé válni a DC Universe streamingszolgáltatáson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)