Hirdetés

Három férfi és egy bébi remake készül Zac Efronnal a főszerepben

|

Az új film Három férfi és egy bébi a Disney+ streamingplatformon fog majd debütálni a jelenlegi tervek szerint.

Hirdetés

Emlékeztek még az 1987-es Három férfi és egy bébire? Kedves kis vígjáték volt, olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint Tom Selleck, Steve Guttenberg,  Ted Danson, vagy épp Nancy Travis, a rendezői székben pedig a Star Trek Spockja, Leonard Nimoy ült. Most ezt a mozit akarja újra elővenni a Disney.

Hirdetés

A főszerepet pedig nem másnak, mint Zac Efronnak szánják a legfrissebb hírek szerint. Az pedig már most biztos, hogy a komédiával nem a mozikat akarja megcélozni a Disney, inkább a Netflixszel szembeni harcba szeretne egy újabb katonát küldeni, azaz a Disney+-on debütálhat majd az új Három férfi és egy bébi. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Efron egészen pontosan kit is alakít majd. Az eredeti filmnek ugyebár három férfi főhőse volt, és pont az ő hármasuk miatt volt annyira szórakoztató a '87-es vígjáték. Remélhetőleg nem akarják annyira átgyúrni az eredeti formulát, hogy lecsökkentsék a főszereplők számát, szóval bizakodva várjuk, kiket igazol majd le a stúdió Zac Efron mellé. 

Az eredeti Három férfi és egy bébi egyébként egy 1985-ös francia film, a Trois hommes et un couffin remake-je volt, szóval nem idegen tőle az újramelegítés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)