Hirdetés

Három különböző Batmant is láthatunk majd a mozikban 2022-ben

|

A sötét lovag rajongói jövőre komoly denevérmennyiséget kapnak, hiszen Michael Keaton, Robert Pattinson és Ben Affleck is magára ölti az ikonikus jelmezt.

Hirdetés

Bár a 2017-es Az Igazság Ligája mozi óta nem láthattunk Batmant a szélesvásznon, a Warner jelenleg azon ügyködik, hogy ezért bőségesen kárpótolja a közönséget. Nem elég hogy készül egy teljesen új The Batman mozi, melyet Matt Reeves kalapál, de hosszú évek huzavonája után a Flash filmben bemutatkozhatnak a multiverzumok, melyeknek hála a DC eddigi összes alkotását képes összeboronálni.

A DC képregényhősök rajongói számára mindenképp izgalmasnak ígérkezik a 2022-es év, hiszen ekkor debütál egy vadonatúj The Batman mozi, Robert Pattinson főszereplésével. A hírek szerint a hányattatott sorsú projekt forgatásai már a végéhez közelednek, tehát hamarosan megindulhat az utómunka, így nem lesz akadálya, hogy jövőre valóban megjelenjen a film.

Hirdetés

Ennél még izgalmasabb lehet a készülő Flash mozi, melynek tető alá hozása szintén nem volt könnyű feladat, hiszen a kreatív nézeteltérések miatt a főszereplőt játszó Ezra Miller egyszer fel is állt az asztaltól. Most azonban zöld utat kapott a projekt, mely egyből beleveti magát a multiverzumokba.

Ez azt jelenti, hogy a DC egy tető alá hozhatja összes korábbi filmjét és a jelenleg is futókat, ennek hála lehet jelen Michael Keaton és Ben Affleck is a Flashben. A New York Times készített interjút a Warner Bros. fejes Walter Hamadával, aki elmondta, hogy terveik szerint erre már jövőre sor kerül. A lap értesülései szerint ráadásul az 1989-es Tim Burton-féle moziban Bruce Wayne-t alakító Keaton később saját kalandot is kaphat (ezt azóta azért más források cáfolták).

Ha már itt tartunk, szeretnénk kikérni a ti véleményeteket is, arról, hogy kit látnátok legszívesebben a denevérkosztümben a mozivásznon:

A The Batman a jelenlegi tervek szerint 2022. március 4-én kerül majd a mozikba, de hogy mikor láthatjuk a Flasht, arról egyelőre nincsenek pontos információink - azt leszámítva persze, hogy 2022-ben már reménykedhetünk ebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)