Hirdetés

Három Star Wars sorozatévad debütálhat jövőre

|

Két vadonatúj széria mellé érkezhet a The Mandalorian 3. évada.

Hirdetés

A Disney nem pihen, folyamatosan önti az újdonságokat a Disney Plusra, ahol idén már lement a WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier, a Loki első évada, épp érkeznek a What If...? részei, és még 2021-ben elstartol a Hawkeye, valamint a Ms. Marvel, jövőre pedig jön a Moon Knight, a She-Hulk, és a Secret Invasion. A cég azonban nem csak a Marvellel foglalkozik.

Ott van például a Star Wars: The Bad Batch, valamint a Visions is, sikerrel fut a The Mandalorian, továbbá decemberben érkezik a The Book of Boba Fett is.

Hirdetés

Aki attól fél, hogy jövőre nem lesz mit néznie Star Wars-rajongóként, megnyugodhat: a The Hollywood Reporter értesülései szerint nem csak a The Mandalorian 3. évadát láthatjuk majd (ami ugye a The Book of Boba Fett miatt késik), hanem az Obi-Wan Kenobit és az Andort is. Mint az bárki számára egyértelmű lehet már a címek láttán is, mindkettő egy-egy ismert karakter köré épül.

A Disney Plus 2022-ben indulhat el hazánkban, addig csak ilyen-olyan trükkökkel érhetjük el a szolgáltatást legálisan. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)